TUTORIAL

Maak een video als een professional!

Wil jij ook de beste TikTok en Instagram video’s maken? Dit is hoe je dat doet! Create it! heeft 2 Video Maker sets, de Pro en de Normale. Met de ring lamp en de telefoon houder, maak jij altijd de beste video’s met goed licht en geen schokkende beelden of omvallende telefoons. In deze tutorial leer je alles over hoe je, jouw Video Maker set opzet voor een perfecte video.

Zoek een leuke plek uit met voldoende ruimte en licht met een mooie achtergrond die je op de camera wilt hebben. Plaats de Video Maker, plug de USB kabel in voor stroom, en je bent klaar om te beginnen!
Plaats de ring lamp ietsjes hoger dan je gezicht. Nou vraag je, je waarschijnlijk af, waarom iets hoger? Dit is zodat het light van de ring lamp natuurlijk licht kan na bootsen, en dus het mooiste op je gezicht valt.
Stop je telefoon in de houder van de Video Maker (Pro) en check altijd of de camera goed gecentreerd staat op jezelf. Neem alvast een klein beetje op om wat uit te proberen en te bewegen in de set die je hebt gemaakt. Check de test video, en let goed op of alles is zoals jij het wilt hebben. Het zou jammer zijn als die ene plant precies in de weg staat van jouw filmpje.
Als je met 2 mensen aan het opnemen bent, zorg dan dat je allebei goed zichtbaar bent in de video. Maar niet als jij de show wilt stelen.
Check nog even je haar en kleding, en nog 1 keer de set en of je alle producten bij je hebt die je nodig gaat hebben. Ja? Heb je alles? Dan heb ik nog maar 1 ding te zeggen: Camera aan en actie!